Generelt

Jeg kan se på den sidste side af mit dokument, at de vedhæftede bilag får en lang talkode med “hash 256” foran, men hvad er det?

Den lange talkode er kendt som en hashværdi. Funktionen bag har en lang og teknisk forklaring, men i sin essens handler det om, at man via en matematisk udregning kan tildele alt data en specifik værdi.

Det fungerer på samme måde, som når du forkorter en internetadresse (URL). Du indtaster en fuld adresse, hvor en algoritme danner en forkortet version. Den korte version er unik og henviser udelukkende til den fulde adresse, som den oprindeligt blev indtastet. Ændres den fulde adresse på nogen måde, vil den korte version også ændres.

I forhold til dine bilag har du både reduceret bilagets størrelse og tilføjet en øget sikkerhed, da dig og din modtager/afsender lettere kan se, hvis et bilag er blevet ændret.

Kan jeg kontakte jer med forslag til forbedringer og forespørgsler på nye funktioner?

Ja da, vi modtager brugerfeedback og forslag med åbne arme. Har du et bud på, hvordan vi kan gøre livet bedre for vores brugere, hører vi gerne fra dig på help@signit.dk.