Login, NemID og MitID

Mit NemID/MitID virker ikke, kan I hjælpe med det?

Vi hjælper ikke med generelle spørgsmål til NemID eller MitID og henviser i stedet til NETS og MitID’s egen support.

Jeg bruger Signit i forvejen med NemID men vil gerne bruge MitID til at logge ind, hvad gør jeg?

Det tager få sekunder at opsætte. Du begynder med at logge ind på din konto på vores hjemmeside med dit nuværende NemID. Herfra klikker og følger du blot guiden “Klik her for at tilføje dit MitID” fundet i højre side af skærmen.

Da jeg ville knytte MitID til min konto, kom jeg til at oprette en helt ny profil. Kan jeg flette min oprindelige og nye konto sammen?

På nuværende tidspunkt kan det teknisk ikke lade sig gøre, og vi råder dig derfor til at kontakte os via help@signit.dk.