Med vores seneste opdatering kan du nyde en øget grad af sikkerhed, når du handler med virksomheder i udlandet.

 

Brug dit pas til at underskrive

Igennem talrige år har vi brugt vores pas som gyldigt billedID på bl.a. udlandsophold, og med vores seneste opdatering kan du nu bruge det til endnu mere. Fra i dag kan du nemlig bruge det til at underskrive aftaler og dokumenter.

I Skandinavien er det mest fordelagtigt at bruge vores digitale ID'er som f.eks. MitID eller BankID. De er forbundet med vores CPR-numre og er derved en sikker digital identitet. På den måde nyder vi gavn af en høj grad af onlinesikkerhed og identitetsbeskyttelse. Samtidig er de lette at bruge, hvor de fleste mennesker efterhånden bruger den tilhørende app. Med et simpelt swipe kan vi hurtigt acceptere og godkende aftaler fra vores smartphone.

På verdensplan og selv inden for EU er vi imidlertid ret alene om at have et digitalt ID. I flere lande har de ikke en tilsvarende infrastruktur, og her er passet ganske relevant, da det netop kan bruges internationalt. Med denne opdatering kan du roligt sende en kontrakt til udlandet og få den underskrevet uden at forholde dig til landets digitale infrastruktur eller eventuelle sikkerhedsrisici og juridiske bekymringer.

Med vores pasløsning bruger du digitale signaturer, der kendetegner sig ved, at du ikke fysisk skriver din underskrift på hverken papir eller touchskærm, som du vil gøre med elektroniske underskrifter. Faktisk vil din underskrift ikke være nogle steder at finde. Digitale signaturer bruger i stedet en kombination af dine personoplysninger og en to-faktorgodkendelse til at godkende indholdet, underskrive aftalen og validere din identitet.

Når du bruger et pas til at skrive under, scannes og indlæses passets oplysninger og chip til at bekræfte, at du rent fysisk har passet på dig. Samtidig bruges ansigtsgenkendelse til at validere din identitet, så ingen andre end passets ejer kan underskrive. Vi bruget Nets Passport Reader, som anvender de seneste sikkerhedsteknologier for bedst at sikre dig og dine samarbejdspartnere.

Det er vigtigt at nævne, at både digitale såvel som elektroniske underskrifter er juridisk bindende, men med digitale signaturer får du en øget identitetsbeskyttelse og onlinesikkerhed. Samtidig kan du også bedre sikre dig, at du får den rette persons underskrift, når du sender aftaler afsted.

Vi er begejstrede for at kunne tilbyde denne mulighed for vores nuværende og kommende brugere. Med denne opdatering kan du nemlig trygt handle med leverandører og samarbejdspartnere på tværs af landegrænser og nyde en tilsvarende grad af onlinesikkerhed og identitetsvalidering, som vi kender det fra MitID.

 

Kontakt os allerede i dag og hør om dine muligheder med digitale underskrifter:

Kort fortalt:

  • Understøttelse af pas
  • Digital signatur
  • Juridisk bindende
  • Kan bruges internationalt
  • Godkendt af EU
  • Øget onlinesikkerhed
  • Øget identitetsbeskyttelse

Underskriv nemt dokumenter med MitID eller eIDAS-signaturer

Ét-Trins Upload: Oplad ét eller Flere PDF- eller Word-Dokumenter til Digital Underskrift på op til 25 mb filstørrelse og bevar 100% original dokument format.

Vælg op til 25 modtagere, der skal have adgang til filerne og underskrive med MitID eller globale signaturer efter behov

Sæt en deadline for, hvornår man kan se filerne og underskrive digitalt og indstil automatiske påmindelser

Vælg standard eller specialtilpassende email eller SMS skabeloner og tilføj besked til modtagere

Afsend dokumenterne til deling og digital underskrift i hele verden med email eller SMS med avanceret SPAM beskyttelse

Danskerne er glade for MitID Overgangen til MitID har været en succes.

Kun hver femte bruger er utilfreds med løsningen, der nu står for 95 procent af alle transaktioner.

kilde: Inputmag.dk

Digitaliseringsstyrelsen udtaler

Tal og statistik

Vi er utroligt glade og stolte over at mere end 50000 personer og virksomheder i Danmark allerede har valgt Signit.dk 

Søren Laursen

Direktør - SignIt.dk

Der er også relativt høj tiltro til MitID. 64 pct. siger, at de oplever MitID som sikkert at bruge, og 75 pct. er trygge ved at bruge det. 64 pct. finder MitID nemt at bruge, og 56 pct. finder det hurtigt at bruge.

 

Kilde: Målingen er gennemført af Peytz&Co for Nets DanID A/S

Nemt at anvende og lejerne er glade for løsningen. MitID fungerer godt især ved underskrivning af lejekontrakter.



Palle Eriksen

PE Regnskaber

At sende skolekontrakter og elevstøtte med signit.dk er nemt og hurtigt. MitID fungerer godt. Nu slipper jeg for, at lede efter kontrakterne i ringbind.



Mette Ibsen

Den danske Design- og Håndværksefterskole

Upload af dokumenter og bilag er nemt og man kan samle flere underskrivere til et dokument



Brian Klausen

Thy-Mors Energi

Opret din konto og send dit første dokument inden for 2 minutter