SignIt - sætter nye standarder i en digital tidsalder
Vi tror på at kun kreativiteten sætter grænsen for personlig og kommerciel vækst i den digitale tidsalder. Der er store uudnyttede digitale muligheder allerede nu og der kommer helt sikkert endnu flere i fremtiden.

Vi har derfor siden stiftelsen i år 2000, arbejdet hårdt på at udnytte de digitale muligheder, og skabe digitale løsninger der gør en forskel og skaber synlig værdi på flere niveauer.
Det er høje mål, men vi arbejder hårdt hver dag på at nå dem og hæve niveauet yderligere i den digitale verden.

Vi ser foreksempel at en øget digitalisering, gør verdenen grønnere. Vores location i Green Tech bygningen i Vejle Nord, understreger blot vores mission om at gøre alle aftaler i Norden 100% grønne og 100% digitale. Vi har derfor heller ikke et stort sælgerkorps, som kører hele norden tynd, men vi benytter derimod, den nyeste teknologi, til at være i lige så tæt kontakt med vores kunder og resten af omverdenen.

SignIT - Digitale Signatursystem
Med SignIt, har vi skabt et system, hvor du både personligt, eller i din virksomhed, kan benytte nutidens og fremtidens digitale muligheder, til at skabe merværdi. Grundideen hos SignIt, er at vi hjælper både private, offentlige myndigheder og virksomheder med at få fuld udbytte af mulighederne med NemID og digital signatur.

Mange virksomheder får i dag ikke det nødvendige udbytte af de digitale muligheder til at blive effektive eller skåne miljøet i form af at bevæge sig i retning af det “papirløse” kontor. Der er rigtig mange virksomheder, som stadigvæk benytter sig af arbejdsprocesser, som er yderst besværlige, ufleksible og manuelle, og som ikke udnytter deres eller medarbejdernes ressourcerne på den mest fordelagtig måde.

Med SignIt udnyttes de digitale muligheder til fulde, så virksomhederne slipper for en masse papirbøvl, frankering, porto, indscanning af dokumenter og manuel arkivering.
SignIt gør arbejdsprocesserne nemmere, hurtigere, mere automatiseret og ikke mindst grønnere - stadigvæk på en meget enkel og brugervenlig måde.

SignIt er udviklet i samarbejde med NETS, da NemID garanterer brugerens identitet og NETS validerer at den digitale underskrift er valid og 100% lever op til de juridiske krav for digitale underskrifter i Danmark.

Vores vision er at kun kreativitet sætter grænsen for personlig og kommerciel vækst i den digitale tidsalder.

Vores mission er at gøre alle juridiske bindende aftaler i Norden 100% grønne og 100% digitale.

Prøv gerne SignIt, hvor vi betaler de første 5 digitale signaturer, blot opret en konto og du har sendt dit første dokument afsted indenfor 5 minutter.