Med fokus på både miljø og bæredygtighed er vores verden i forandring, og dette kan i høj grad ses på landets arbejdspladser.

 

Virksomheder landet rundt opsøger i disse tider nye og bæredygtige løsninger for at nedbringe deres CO2-aftryk. I denne forbindelse ser vi spændende innovationer og nye metoder, der hver bidrager til miljøet. Blandt disse er digitalisering, hvor vi oplever tidligere analoge opgaver og processer i stigende grad blive digitaliseret.

 

Hos SignIt tror vi fuldt ud på digitalisering, da vi kan se, hvordan digitale arbejdsprocesser både gavner miljøet og skaber mere bæredygtige forretninger. Vores digitale underskriftsløsning bygger netop på tankegangen om en bæredygtig fremtid og papirløse kontorer. Årligt bruger vi eksempelvis omfattende mængder papir på at udskrive og underskrive dokumenter, men med SignIt kan dig og din virksomhed minimere jeres aftryk og samtidig spare på ressourcerne.

 

Med miljøet i tankerne tilbyder vi en brugervenlig løsning til at underskrive aftaler og håndtere dokumenter helt digitalt. Aftaler kan hurtigt og let sendes via mail og underskrives med enten NemID, MitID og tilmed pas. Du uploader blot dokumentet og sender det til din underskriver via signit.dk. Kommunikationen mellem dig og din underskriver er sikret og krypteret med de seneste teknologier udviklet af Nets. Når dokumentet er underskrevet, får du en bekræftelse via mail, så du altid er opdateret.

 

Du kan samtidig vinke farvel til hylde på hylde med svimlende rækker af ringbind og trygt erstatte dem med et onlinearkiv. Med dit arkiv kan du let håndtere dine dokumenter, danne dig et overblik og søge efter specifikke aftaler efter behov og relevans. Arkivet er indrettet sådan, at det gemmer alle underskrevne dokumenter helt automatisk, så du end ikke behøver at tænke på at skulle arkivere dem.

 

Med SignIt sparer du også arbejdstimer ved netop at fjerne det manuelle papirarbejde. På den måde kan dig og dine kolleger bruge jeres tid på andre og vigtigere arbejdsopgaver, som kan skabe større værdi for både jer selv og ikke mindst jeres kunder.

 

Vi har skabt SignIt som et brugervenligt, værdiskabende og bæredygtigt værktøj, der hjælper dig og din virksomhed med at nedbringe jeres CO2-aftryk, spare ressourcer og frigøre arbejdstimer til mere værdiskabende arbejdsopgaver. Ved at digitalisere det administrative arbejde opnår I en lang række fordele, der kan ses på både bundlinjen og arbejdstrivslen. Vigtigere endnu er, at I tager et stort skridt på stien mod et bæredygtigt Danmark, hvor vi sammen minimerer vores aftryk og hjælper hinanden med at bevare naturen og miljøet.

 

Kontakt os allerede i dag og hør om dine muligheder med digitale underskrifter:

Kort fortalt:

  • Miljøvenlig og bæredygtig
  • Digital underskriftsløsning
  • Onlinearkiv
  • Sikkert og krypteret
  • Minimere CO2-aftryk
  • Frigøre arbejdstimer
  • Øget arbejdstrivsel

Underskriv nemt dokumenter med MitID eller eIDAS-signaturer

Ét-Trins Upload: Oplad ét eller Flere PDF- eller Word-Dokumenter til Digital Underskrift på op til 25 mb filstørrelse og bevar 100% original dokument format.

Vælg op til 25 modtagere, der skal have adgang til filerne og underskrive med MitID eller globale signaturer efter behov

Sæt en deadline for, hvornår man kan se filerne og underskrive digitalt og indstil automatiske påmindelser

Vælg standard eller specialtilpassende email eller SMS skabeloner og tilføj besked til modtagere

Afsend dokumenterne til deling og digital underskrift i hele verden med email eller SMS med avanceret SPAM beskyttelse

Danskerne er glade for MitID Overgangen til MitID har været en succes.

Kun hver femte bruger er utilfreds med løsningen, der nu står for 95 procent af alle transaktioner.

kilde: Inputmag.dk

Digitaliseringsstyrelsen udtaler

Tal og statistik

Vi er utroligt glade og stolte over at mere end 50000 personer og virksomheder i Danmark allerede har valgt Signit.dk 

Søren Laursen

Direktør - SignIt.dk

Der er også relativt høj tiltro til MitID. 64 pct. siger, at de oplever MitID som sikkert at bruge, og 75 pct. er trygge ved at bruge det. 64 pct. finder MitID nemt at bruge, og 56 pct. finder det hurtigt at bruge.

 

Kilde: Målingen er gennemført af Peytz&Co for Nets DanID A/S

Nemt at anvende og lejerne er glade for løsningen. MitID fungerer godt især ved underskrivning af lejekontrakter.Palle Eriksen

PE Regnskaber

At sende skolekontrakter og elevstøtte med signit.dk er nemt og hurtigt. MitID fungerer godt. Nu slipper jeg for, at lede efter kontrakterne i ringbind.Mette Ibsen

Den danske Design- og Håndværksefterskole

Upload af dokumenter og bilag er nemt og man kan samle flere underskrivere til et dokumentBrian Klausen

Thy-Mors Energi

Opret din konto og send dit første dokument inden for 2 minutter