Dine data er sikre og private med SignIt

SignIt blev skabt med sikkerhed og privatliv i tankerne. Via vores samarbejde med Nets byggede vi systemet baseret på disse principper ved hjælp af de nyeste sikkerheds- og krypteringsteknologier.

Nets har hovedkontor på Sjælland og er en del af den internationale Nexi Group med speciale i betalingsløsninger på tværs af Europa. Sideløbende med betalingsløsninger specialiserer Nets sig også i digitale ID'er, som NemID og MitID, der gør det mere nemt og sikkert at bruge onlineservices. Tillid, sikkerhed og pålidelighed gennem teknologi og kryptering er blandt Nets' kerneprincipper, og derfor var det helt naturligt for os at samarbejde med dem om at bygge vores løsning.

 

 

Vi anvender samtidig Amazons avancerede servere og teknologier til at gemme data og tilbyde vores brugere et personligt arkiv til at opbevare underskrevne dokumenter og aftaler. Da Amazon er på forkant med digitale tjenester, leverer de et højt niveau af sikkerhed og beskyttelse, der løbende bliver opdateret og forbedret.

At tilbyde et digitalt system til håndtering af dokumenter og signaturer kræver et højt teknisk sikkerhedsniveau. Det skal samtidig overholde GDPR, da dokumenter, der skal underskrives, ofte indeholder fortrolige eller følsomme oplysninger. Endeligt skal sådan en løsning også følge standarderne fastsat af eIDAS (Electronic IDentification, Authentication and trust Services), når den bruges på det europæiske marked.

SignIt er bygget med tanken om at have en køreklar løsning med højt fokus på brugervenlighed. Ved at kombinere de tekniske og sikkerhedsmæssige komponenter i en intuitiv løsning er SignIt et kraftfuldt men simpelt værktøj, der hjælper dig med at administrere og underskrive dokumenter, så du kan spare tid, omkostninger og ressourcer. At bruge arbejdstimer og værdifulde ressourcer på uendeligt papirarbejde hører omsider fortiden til.

Ved at være helt digital og dermed fjerne behovet for fysiske papirer er SignIt i sidste ende en grøn og bæredygtig løsning, der hjælper dig med at beskytte miljøet og skabe en synlig forskel.

 

Kontakt os allerede i dag og hør om dine muligheder med digitale underskrifter:

Kort fortalt:

  • Privat og sikker
  • Stærk kryptering
  • Samarbejde med Nets og Amazon
  • Følger GDPR
  • Overholder eIDAS
  • Brugervenlig løsning

Underskriv nemt dokumenter med MitID eller eIDAS-signaturer

Ét-Trins Upload: Oplad ét eller Flere PDF- eller Word-Dokumenter til Digital Underskrift på op til 25 mb filstørrelse og bevar 100% original dokument format.

Vælg op til 25 modtagere, der skal have adgang til filerne og underskrive med MitID eller globale signaturer efter behov

Sæt en deadline for, hvornår man kan se filerne og underskrive digitalt og indstil automatiske påmindelser

Vælg standard eller specialtilpassende email eller SMS skabeloner og tilføj besked til modtagere

Afsend dokumenterne til deling og digital underskrift i hele verden med email eller SMS med avanceret SPAM beskyttelse

Danskerne er glade for MitID Overgangen til MitID har været en succes.

Kun hver femte bruger er utilfreds med løsningen, der nu står for 95 procent af alle transaktioner.

kilde: Inputmag.dk

Digitaliseringsstyrelsen udtaler

Tal og statistik

Vi er utroligt glade og stolte over at mere end 50000 personer og virksomheder i Danmark allerede har valgt Signit.dk 

Søren Laursen

Direktør - SignIt.dk

Der er også relativt høj tiltro til MitID. 64 pct. siger, at de oplever MitID som sikkert at bruge, og 75 pct. er trygge ved at bruge det. 64 pct. finder MitID nemt at bruge, og 56 pct. finder det hurtigt at bruge.

 

Kilde: Målingen er gennemført af Peytz&Co for Nets DanID A/S

Nemt at anvende og lejerne er glade for løsningen. MitID fungerer godt især ved underskrivning af lejekontrakter.Palle Eriksen

PE Regnskaber

At sende skolekontrakter og elevstøtte med signit.dk er nemt og hurtigt. MitID fungerer godt. Nu slipper jeg for, at lede efter kontrakterne i ringbind.Mette Ibsen

Den danske Design- og Håndværksefterskole

Upload af dokumenter og bilag er nemt og man kan samle flere underskrivere til et dokumentBrian Klausen

Thy-Mors Energi

Opret din konto og send dit første dokument inden for 2 minutter