Sikkerhed og privatliv er i hjertet af SignIt

Nyd en høj grad af sikkerhed og fortrolighed med SignIt

OPRET KONTO

Opret din gratis Ekspreskonto på kun 2 minutter. Der er ingen binding eller abonnement.

office365integration.png

Dine data er sikre og private med SignIt

SignIt blev skabt med sikkerhed og privatliv i tankerne. Via vores samarbejde med Nets byggede vi systemet baseret på disse principper ved hjælp af de nyeste sikkerheds- og krypteringsteknologier.

Nets har hovedkontor på Sjælland og er en del af den internationale Nexi Group med speciale i betalingsløsninger på tværs af Europa. Sideløbende med betalingsløsninger specialiserer Nets sig også i digitale ID'er, som NemID og MitID, der gør det mere nemt og sikkert at bruge onlineservices. Tillid, sikkerhed og pålidelighed gennem teknologi og kryptering er blandt Nets' kerneprincipper, og derfor var det helt naturligt for os at samarbejde med dem om at bygge vores løsning.

 

 

Vi anvender samtidig Amazons avancerede servere og teknologier til at gemme data og tilbyde vores brugere et personligt arkiv til at opbevare underskrevne dokumenter og aftaler. Da Amazon er på forkant med digitale tjenester, leverer de et højt niveau af sikkerhed og beskyttelse, der løbende bliver opdateret og forbedret.

At tilbyde et digitalt system til håndtering af dokumenter og signaturer kræver et højt teknisk sikkerhedsniveau. Det skal samtidig overholde GDPR, da dokumenter, der skal underskrives, ofte indeholder fortrolige eller følsomme oplysninger. Endeligt skal sådan en løsning også følge standarderne fastsat af eIDAS (Electronic IDentification, Authentication and trust Services), når den bruges på det europæiske marked.

SignIt er bygget med tanken om at have en køreklar løsning med højt fokus på brugervenlighed. Ved at kombinere de tekniske og sikkerhedsmæssige komponenter i en intuitiv løsning er SignIt et kraftfuldt men simpelt værktøj, der hjælper dig med at administrere og underskrive dokumenter, så du kan spare tid, omkostninger og ressourcer. At bruge arbejdstimer og værdifulde ressourcer på uendeligt papirarbejde hører omsider fortiden til.

Ved at være helt digital og dermed fjerne behovet for fysiske papirer er SignIt i sidste ende en grøn og bæredygtig løsning, der hjælper dig med at beskytte miljøet og skabe en synlig forskel.

 

Kontakt os allerede i dag og hør om dine muligheder med digitale underskrifter:

Kort fortalt:

  • Privat og sikker
  • Stærk kryptering
  • Samarbejde med Nets og Amazon
  • Følger GDPR
  • Overholder eIDAS
  • Brugervenlig løsning

Få nemt underskrevet dokumenter med MitID eller NemID

Upload dit PDF-, word- eller excel-dokument, der skal sendes sikkert og underskrives digitalt

Vælg de modtagere, der skal have adgang til filerne og underskrive med NemID eller Nordiske signaturer

Sæt en deadline for, hvornår man kan se filerne og underskrive digitalt

Tilføj besked til modtagere

Afsend dokument til deling og digital underskrift i hele Norden

4,5 mio. borgere har NemID med offentlig digital signatur. 
NemID har samlet set været anvendt mere end 3 milliarder gange.

Digitaliseringsstyrelsen udtaler

Tal og statistik

85 pct. af danskerne er tilfredse eller meget tilfredse med NemID. Læs mere om NemID og se offentlige tilgængelige statistikker

 

Nemt at anvende og lejerne er glade for løsningen. Nemid fungerer godt især ved underskrivning af lejekontrakter.Palle Eriksen

PE Regnskaber

At sende kontrakter med signit.dk er nemt og hurtigt. Nemid fungerer godt. Nu slipper jeg for, at lede efter kontrakterne i ringbind.Lene Adelheid Jensen

Loveastray.dk

Upload af dokumenter og bilag er nemt og man kan samle flere underskrivere til et dokumentBrian Klausen

Thy-Mors Energi

Opret din konto og send dit første dokument inden for 5 minutter