Med ansvaret for virksomhedens personale er HR en væsentlig ressource. Det store ansvar fordrer samtidig de helt rette værktøjer til at løse de mange opgaver.

 

Arbejdsglæde, trivsel og faglige karrieremuligheder bliver i stigende grad prioriteret blandt virksomheder og medarbejdere, og i denne forbindelse spiller HR en nøglerolle. Med ansvaret for bl.a. MUS og medarbejdertilfredshedsundersøgelser er HR central for medarbejderens velvære. De håndterer også en lang række funktioner som f.eks. håndtering af kontrakter og aftaler om bl.a. ansættelsesforhold, tavshedspligt og overholdelse af GDPR.

 

Når en ny medarbejder ansættes, sørger de bl.a. for, at den nye ansat modtager de rette dokumenter, aftaler og kontrakter til underskrift. I mange virksomheder er det almindeligt, at disse udskrives på papir og fysisk underskrives af den nye medarbejder, men sæt det kunne gøres anderledes og bedre for alle parter?

 

Læs også, hvordan DK-Tømrer fik forbedret deres rekruttering med SignIt ved at klikke her

 

Med SignIt får du det helt rette værktøj til at hjælpe dig og dine kolleger med at håndtere dokumenter og aftaler. Her får du nemlig en samlet løsning, der kan afsende, underskrive og arkivere aftaler og kontrakter fuldstændigt digitalt. Når en ny medarbejder ansættes, kan du trygt uploade og sende ansættelseskontrakten via SignIt til modtagerens mail. Forbindelsen er sikret og krypteret med teknologier udviklet af Nets. Den nye medarbejder kan herefter læse og underskrive sin kontrakt på enten mobiltelefon, computer eller tablet digitalt med sit NemID, MitID eller pas.

 

Når medarbejderen har underskrevet ansættelseskontrakten, får du direkte besked om det via email, hvorefter kontrakten automatisk gemmes i jeres digitale arkiv. Her kan du nemt og hurtigt danne dig et overblik og finde specifikke kontrakter efter behov og relevans. Den nye medarbejder får også en digital kopi af kontrakten, som kan gemmes lokalt på egen enhed. Har eller opretter medarbejderen en SignIt-konto, vil kontrakten tilsvarende automatisk gemmes på dennes konto.

 

Med SignIt kan du hurtigt og let sende, underskrive samt få underskrevet og arkivere aftaler og dokumenter med de seneste sikkerhedsteknologier og krypteringer. Medarbejderne kan bekvemt læse og underskrive aftalen på deres foretrukne enhed, når det passer dem. Da det hele foregår digitalt, er der ingen nødvendig fysisk udveksling mellem HR og den nye medarbejder, så alle parter kan dermed spare tid og ressourcer, der kan bruges på andet i onboardingprocessen.

 

Kontakt os allerede i dag og hør om dine muligheder med digitale underskrifter:

 

Kort fortalt:

  • Digitalt HR-værktøj
  • Nem kontrakthåndtering
  • Hurtigere rekruttering
  • Forbedret onboarding
  • Brugervenligt og effektivt
  • Sikkert og krypteret
  • Digitalt arkiv

Underskriv nemt dokumenter med MitID eller eIDAS-signaturer

Ét-Trins Upload: Oplad ét eller Flere PDF- eller Word-Dokumenter til Digital Underskrift på op til 25 mb filstørrelse og bevar 100% original dokument format.

Vælg op til 25 modtagere, der skal have adgang til filerne og underskrive med MitID eller globale signaturer efter behov

Sæt en deadline for, hvornår man kan se filerne og underskrive digitalt og indstil automatiske påmindelser

Vælg standard eller specialtilpassende email eller SMS skabeloner og tilføj besked til modtagere

Afsend dokumenterne til deling og digital underskrift i hele verden med email eller SMS med avanceret SPAM beskyttelse

Danskerne er glade for MitID Overgangen til MitID har været en succes.

Kun hver femte bruger er utilfreds med løsningen, der nu står for 95 procent af alle transaktioner.

kilde: Inputmag.dk

Digitaliseringsstyrelsen udtaler

Tal og statistik

Vi er utroligt glade og stolte over at mere end 50000 personer og virksomheder i Danmark allerede har valgt Signit.dk 

Søren Laursen

Direktør - SignIt.dk

Der er også relativt høj tiltro til MitID. 64 pct. siger, at de oplever MitID som sikkert at bruge, og 75 pct. er trygge ved at bruge det. 64 pct. finder MitID nemt at bruge, og 56 pct. finder det hurtigt at bruge.

 

Kilde: Målingen er gennemført af Peytz&Co for Nets DanID A/S

Nemt at anvende og lejerne er glade for løsningen. MitID fungerer godt især ved underskrivning af lejekontrakter.



Palle Eriksen

PE Regnskaber

At sende skolekontrakter og elevstøtte med signit.dk er nemt og hurtigt. MitID fungerer godt. Nu slipper jeg for, at lede efter kontrakterne i ringbind.



Mette Ibsen

Den danske Design- og Håndværksefterskole

Upload af dokumenter og bilag er nemt og man kan samle flere underskrivere til et dokument



Brian Klausen

Thy-Mors Energi

Opret din konto og send dit første dokument inden for 2 minutter