Har du spørgsmål til dit abonnement eller behov for teknisk support? Er du nysgerrig efter at vide mere om SignIt, og hvordan du kan få mere ud af din investering? Så er denne side et fantastisk sted at begynde.

Her har vi nemlig samlet en række af de mest hyppige henvendelser fra vores brugere og kunder, så du hurtigt og nemt kan danne dig et overblik og finde svaret på dit/dine spørgsmål. Til venstre kan du i menuen vælge, om du f.eks. ønsker svar på spørgsmål relateret til modtagere og underskrivere af aftaler og dokumenter. Siden opdateres løbende på baggrund af jeres værdifulde indsigter og feedback. Savner du inspiration, eller kunne du tænke dig at vide, hvordan du kommer godt fra start, har du også mulighed for at tjekke vores nyttige hjælpevideoer. På YouTube har vi samtidig samlet en lang række supportvideoer, der også kan hjælpe dig på vej, hvis teknikken imod forventning skulle drille. Du kan se vores kanal på YouTube ved at klikke her.

Hvis du imod forventning ikke kan finde svaret her eller blandt vores videoer, er du mere end velkommen til at rette henvendelse til os på help@signit.dk, hvor vi vil besvare dit spørgsmål hurtigst muligt. Har du feedback eller anden indsigt, som du ønsker at dele med os, hører vi gerne fra dig.