Har du spørgsmål til dit abonnement eller behov for teknisk support? Er du nysgerrig efter at vide mere om SignIt, og hvordan du kan få mere ud af din investering? Så er denne side det helt rette sted at være.

Her har vi nemlig samlet alt fra brugervejledninger til hyppige henvendelser fra vores mange kunder, så du hurtigt og nemt kan danne dig et overblik og finde den relevante hjælp. Til venstre kan du i menuen vælge, om du f.eks. ønsker svar på spørgsmål relateret til modtagere og underskrivere af aftaler og dokumenter. Siden opdateres løbende på baggrund af jeres værdifulde indsigter og feedback.

Savner du inspiration, eller kunne du tænke dig at vide, hvordan du kommer godt fra start, har du mulighed for at se vores nyttige hjælpevideoer. På YouTube har vi sideløbende samlet en lang række supportvideoer, der også kan hjælpe dig på vej, hvis teknikken imod forventning skulle drille. Du kan se vores kanal på YouTube ved at klikke her. Alternativt kan du nedenfor se og downloade vores brugervejledning og supportguide i PDF-format.

Klik her for at downloade vores brugervejledning

Klik her for at downloade vores supportguide

Hvis du imod forventning ikke kan finde svaret her eller blandt vores videoer, er du velkommen til at rette henvendelse til os på help@signit.dk, hvor vi vil besvare dit spørgsmål hurtigst muligt. Bemærk, at support kun er for kunder med Firma Plus og Enterprise. Har du feedback eller anden indsigt, som du ønsker at dele med os, hører vi gerne fra dig.