Når du har underskrevet et dokument via SignIt

Privatperson

Som privatperson kan du modtage og underskrive aftaler og dokumenter via vores løsning både med og uden en SignIt-konto. Den fleksibilitet er vigtig for os, da vi netop ønsker at skabe en let og gnidningsfri underskriftsløsning tilgængelig for alle. Opretter du en gratis konto, får du adgang til en række fordele, og der er nogle ting værd at være opmærksom på, hvis du ikke ønsker en konto. Nedenfor gennemgår vi kort disse ting, så du kan vælge det helt rigtige for dig.

Med en gratis SignIt-konto bliver dine underskrevne aftaler automatisk gemt som kopier i et krypteret arkiv, som du kvit og frit får adgang til. Du kan let tilgå arkivet via din startside, hvor du bl.a. kan søge efter specifikke aftaler og downloade lokale kopier til dine enheder. Det er også et personligt arkiv, så kun du kan tilgå dine kopier af aftalerne og evt. slette dem, hvis de f.eks. ikke er relevante for dig. Du kan naturligvis også sende dokumenter til underskrift til Danmarks laveste pris pr. underskrift og få adgang til andre fordele.

Ønsker du ikke en SignIt-konto, kan vi ikke på samme måde tilbyde et arkiv, da det af tekniske og juridiske årsager skal knyttes til en aktiv konto. Det betyder i ren praksis, at du ikke får digitale kopier af dine underskrevet aftaler, som kun du råder over. Du kan dog stadig tilgå en aftale via det signeringslink, som du modtog i din mailindbakke, da aftalen blev underskrevet. Via samme link kan du også downloade en PDF-kopi, hvis du ønsker at opbevare en lokal kopi på din enhed. Da du netop ikke får adgang til en digital kopi, vil aftalen dog kun være tilgængelig online i et begrænset omfang, så vi anbefaler, at du henter en kopi.


Medarbejder

Som medarbejder i en virksomhed, der enten har Firma Plus eller Enterprise, kan du finde dit underskrevne dokumentet ved at logge ind på signit.dk med dit MitID eller MitID medarbejdersignatur. Dokumentet finder du i virksomhedens arkiv, som du har adgang til.

Du bør dog være opmærksom på, at dokumentet kan være arkiveret i et andet system og slettet fra signit.dk, hvis din virksomhed har en integration med f.eks. dokumenthåndteringssystemer, CRM, ERP eller lignende. Er dette tilfældet, skal du finde dokumentet i det pågældende arkiv eller spørge din virksomheds SignIt-administrator.