SignIt gør hverdagen lettere på
efterskoler

Opdag livet på en efterskole med Danmarks bedste og billigste underskriftsløsning

OPRET KONTO

Opret din gratis Go Solo konto på kun 2 minutter. Der er ingen binding eller abonnement.

1x1-00ffff7f.png

Landets efterskoler oplever rekordhøjt antal nye elever

Efterskoler får nye elever hvert år, men i denne omgang var antallet intet mindre end rekordhøjt. Hele 31.745 håbefulde elever blev i skoleåret 21/22 tilmeldt landets efterskoler, og årsagen er enkel: For mange er opholdet nemlig magisk, hvor de oplever en dyb faglig, personlig og social udvikling. Både elever og forældre oplever stor glæde ved opholdet, og det skyldes ikke mindst de dygtige ansatte, som gør hverdagen mulig og farverig.

Med mange elever kommer også en stor administrativ opgave i at sikre, at alt fra tilmelding til samtykkeerklæringer og elevstøtte fungerer optimalt og overholder lovgivningen (GDPR) om indsamling af personfølsomme data. Heldigvis står SignIt klar og hjælper med administrationen, så dig og dine kolleger kan bruge tid på eleverne i stedet for dokumenterne.

 Brug underskriftsløsningen fra SignIt til:

 • Indmeldelse og udmeldelse af elever
 • Formularer til bl.a. elevstøtte
 • Samtykkeunderskrifter i forbindelse med f.eks. skolerejser
 • Bindende tilmeldinger til arrangementer
 • Ansættelser, opsigelser og lignende

Med SignIt kan du ikke blot få underskrevet dokumenter digitalt - du får såmænd også fordelen ved en fuldautomatisk arkivering. Her kan du hurtigt og enkelt finde og danne dig et overblik over dokumenter og aftaler. SignIt hjælper dig på den måde med at spare tid i hverdagen, men forældrene sparer faktisk også tid og kan bl.a. sikre, at deres børn bliver tilmeldt, inden tidsfristen udløber. Forældrene kan naturligvis underskrive både på computer, iPad/tablets og smartphones med NemID.

Formularer til elevstøtte

Undersøgelser fra 2021 viser, at flere forældre desværre ikke føler, at de har økonomisk råderum til at sende deres børn på efterskoler. En række forældre føler, at det kan være en støttejungle at komme igennem. Vi ved, at I alle arbejder ihærdigt på at løse udfordringen og hjælpe forældrene. Hos SignIt ønsker vi at give jer en hånd med den flittige indsats, så vi sammen kan få flere børn og unges drømme om efterskoler opfyldt.

Vores underskriftsløsning er derfor køreklar med webformularer til elevstøtte, som vil komme både jer og ikke mindst forældrene til gavn. Vores mål har været at skabe en løsning, hvor du blot behøver at sende formularen til barnets mor eller far via email. Når forældrene modtager formularen, kan de trygt udfylde og underskrive den.

Det kan til tider være udfordrende at vide, hvad man præcist skal/kan skrive i sådan en formular. Af den årsag har vi indledningsvis gjort sproget enkelt og jordnært for bl.a. at undgå misforståelser. Samtidig bliver hvert felt løbende valideret, så forældrene kan føle sig sikre, når de udfylder dem. Når formularen er udfyldt, underskriver forældrene/forælderen med sit NemID og sender retur til dig. Når du modtager formularen, er den på den måde udfyldt, underskrevet og fuldt-ud køreklar.

Du kan se en demo af vores formular ved at klikke her.

Nem integration med skolens it-system

Bruger du allerede et eksisterende it-system til administration på din efterskole? Intet problem! SignIt har nemlig en såkaldt "API", som sikrer, at SignIt automatisk kan udveksle data med stort set alle systemer.

Fuld integration til Office produkter såsom Word og Outlook

Bruger din efterskole produkter fra Microsoft som f.eks. Office? I så fald kan dig og dine kolleger arbejde direkte i både Word samt Outlook og direkte sende dokumenter til underskrift uden at skulle lukke programmet eller åbne et helt nyt. Helt enkelt!

Kan bruges med UVdata og KOMiT via CSV-fil

Med SignIt kan du eksportere CSV-filer og bruge dem med systemer som UVdata og KOMiT.

Case: Høng Efterskole https://www.hoengefterskole.dk

Høng Efterskole benytter i dag SignIt til bl.a. at indsamle tilmeldinger. I gennemsnit sparer de op til 2 timer i administrationsarbejde pr. tilmelding, og allerede fra første sæson tog forældrene løsningen til sig.

Se Høng Efterskoles tilmeldingsformular her, hvor man som forældre kan underskrive med NemID:

https://www.signit.dk/hoeng-efterskole/samtykke/

Fokus på nemhed:

 • Nem og sikker indsamling af underskrifter via NemID
 • Webformularer til bl.a. elevstøtte
 • Send dokumenter til underskrift fra Word eller Outlook
 • Kan bruges med UVdata og KOMiT
 • Automatisk arkivering
 • Standard skabeloner

Underskriv nemt dokumenter med MitID eller eIDAS-signaturer

Ét-Trins Upload: Oplad ét eller Flere PDF- eller Word-Dokumenter til Digital Underskrift på op til 25 mb filstørrelse og bevar 100% original dokument format.

Vælg op til 25 modtagere, der skal have adgang til filerne og underskrive med MitID eller globale signaturer efter behov

Sæt en deadline for, hvornår man kan se filerne og underskrive digitalt og indstil automatiske påmindelser

Vælg standard eller specialtilpassende email eller SMS skabeloner og tilføj besked til modtagere

Afsend dokumenterne til deling og digital underskrift i hele verden med email eller SMS med avanceret SPAM beskyttelse

Danskerne er glade for MitID Overgangen til MitID har været en succes.

Kun hver femte bruger er utilfreds med løsningen, der nu står for 95 procent af alle transaktioner.

kilde: Inputmag.dk

Digitaliseringsstyrelsen udtaler

Tal og statistik

Vi er utroligt glade og stolte over at mere end 50000 personer og virksomheder i Danmark allerede har valgt Signit.dk 

Søren Laursen

Direktør - SignIt.dk

Der er også relativt høj tiltro til MitID. 64 pct. siger, at de oplever MitID som sikkert at bruge, og 75 pct. er trygge ved at bruge det. 64 pct. finder MitID nemt at bruge, og 56 pct. finder det hurtigt at bruge.

 

Kilde: Målingen er gennemført af Peytz&Co for Nets DanID A/S

Nemt at anvende og lejerne er glade for løsningen. MitID fungerer godt især ved underskrivning af lejekontrakter.Palle Eriksen

PE Regnskaber

At sende skolekontrakter og elevstøtte med signit.dk er nemt og hurtigt. MitID fungerer godt. Nu slipper jeg for, at lede efter kontrakterne i ringbind.Mette Ibsen

Den danske Design- og Håndværksefterskole

Upload af dokumenter og bilag er nemt og man kan samle flere underskrivere til et dokumentBrian Klausen

Thy-Mors Energi

Opret din konto og send dit første dokument inden for 2 minutter